ARCHITECTUUR SERVICES

Uw organisatie kijkt naar de toekomst. Met Enterprise Architectuur denken wij met u mee. Hoe gaat uw dienstverlening zich ontwikkelen en hoe kan uw ICT dienstverlening hier optimaal ondersteuning aan leveren of zelfs kansen creëren.
Door het gezamenlijk opstellen van het toekomstbeeld en dit te vertalen naar principes en richtlijnen creëeren wij een kader op basis waarvan dagelijkse beslissingen getoetst worden aan het gewenste toekomstbeeld.

 

Archwise levert onder meer de volgende Enterprise Architectuur diensten: het opstellen van de enterprise architectuur, het opstellen van een doel architectuur / project start architectuur, het uitvoeren van requirements analyse en het opstellen van een roadmap en implementatiemodel om uw doelen te bereiken.

 

Wij hebben veel ervaring in het opstellen van enterprise – en projectarchitecturen ter verbetering van de digitale dienstverlening van een organisatie en haar klanten. Denk hierbij aan het verbeteren van de klant dialoog en het documentaire informatieproces, zodat beter kan worden samengewerkt met derden en externe partners en het verbeteren van de centrale publicatie van content voor vele verschillende klantkanalen. Wij zijn ervaren in het gebruik en de toepassing van de Enterprise Architecuur Rijksdienst (EAR) en zijn TOGAF gecertificeerd.

Nieuwsgierig hoe wij ook u kunnen helpen?